Tee päring

Uudised

22.02.2024

Eesti iseseisvus ja Logistika Pluss: koos kasvades ja arendades

Kui Eesti Vabariik 24. veebruaril 1918 oma iseseisvuse välja kuulutas, algas uus ja määrav peatükk meie rahva ajaloos. See samm vabaduse poole tõi kaasa ka suuri väljakutseid, sealhulgas Vabadussõja, mis algas 28. novembril 1918. Eesti rahvas näitas üles erakordset vaprust ja pühendumust, võideldes oma iseseisvuse eest ja kinnitades oma kohta maailma riikide seas.

Vabadussõda, mis kestis kuni 2. veebruarini 1920 ja lõppes Tartu rahulepinguga, mis oli oluline verstapost, millega Nõukogude Venemaa tunnustas Eesti iseseisvust ning määrati kindlaks Eesti ja Nõukogude Venemaa vaheline piir.

Sellel aastal tähistame Eesti Vabariigi iseseisvuse 106. aastapäeva. See on aeg, mil meenutame minevikku, tähistame olevikku ja vaatame tulevikku, püüdes Eesti arengule ja heaolule kaasa aidata. Just selles peegeldub ka Logistika Plussi teekond ja missioon. Oleme üdini Eesti ettevõte, kes alates oma asutamisest on pühendunud Eesti majanduse toetamisele, pakkudes tipptasemel lao- ja logistikateenuseid. Meie tegevus ei ole lihtsalt kaupade ladustamine ja transportimine, see on osa laiemast pühendumusest Eesti majanduse ja ühiskonna arengule. Me mõistame, et just nagu Eesti iseseisvus saavutati läbi ühtsuse, pühendumuse ja raske töö, nõuab ka edukas ettevõtlus koostööd, innovatsiooni ja visiooni.

Logistika Pluss on kasvanud koos Eesti Vabariigiga. Meie ettevõtte kasv on sarnanenud Eesti riigi omale – mõlemad on pidanud ületama väljakutseid, kohanema muutuvate tingimustega ja leidma pidevalt uusi võimalusi arenguks.

Nüüd, kui tähistame koos Eesti Vabariigi 106. iseseisvusaastapäeva, on meil hea meel tunnistada, et oleme osa sellest imelisest teekonnast. Me austame minevikku, samal ajal vaadates ka tulevikku, püüdes pakkuda veelgi uuenduslikumaid ja tõhusamaid logistikalahendusi, mis toetavad nii meie kliente kui ka laiemalt Eesti majandust.

Olgu see päev täis uhkust, austust ja rõõmu meie armsa kodumaa ja selle saavutuste üle. Logistika Pluss on uhke, et saab panustada Eesti edusse ja jätkata kasvamist koos meie vaba riigiga.

Elagu Eesti Vabariik!

Viimased uudised