Tee päring

Uudised

22.04.2024

Klientide kõrge hinnang rahulolule kinnitab Logistika Plussi teenuste kvaliteeti

Hiljuti korraldatud uuringus andsid Logistika Plussi kliendid kõrge hinnangu meie pakutavatele teenustele. See annab meile kindlust, et oleme õigel teel ja pühendume jätkuvalt tipptasemel logistikalahenduste pakkumisele.

Meie klientide keskmiseks hinnanguks teenuse kvaliteedile on 9,1 ning usaldusindeksi näitaja on 9,4 punkti 10-st! Uuringu tagasiside põhjal tõstsid kliendid esile Logistika Plussi kiirust, professionaalsust, suurepärast kliendisuhtlust ja kõrget usaldusväärsusust. Oleme uhked, et klientide ootused on täidetud.

Logistika Plussi ladu

Meie eesmärk on kõrget taset kindlasti hoida ning tõstmaks kliendirahulolu veelgi jätkame pingutusi. Oleme saanud kindlust, et meie investeeringud laohaldussüsteemi on tõstnud rahulolu ja toonud kaasa efektiivsuse kasvu. Usume, et tehnoloogia on võtmeks edukale logistikale ja laopidamisele. Meie tehnoloogilised uuendused, sealhulgas automaatikalahendused ja tarkvaraarendused, ongi loodud selleks, et muuta klientide kaupade haldamine ja liikumine veelgi sujuvamaks ning tõhusamaks. Koostöös oma klientidega jätkame kindlasti uute funktsionaalsuste arendamist.

Tehnoloogia areneb eksponentsiaalse kiirusega ja tänases maailmas ei ole enam kellelgi küsimust, kas küberturvalisus on oluline. Logistika Plussis oleme teemaga tegelenud aktiivselt ning jätkame panustamist küberturvalisuse tagamisse, kuna teame, kui oluline on kaitsta nii klientide kui ka meie enda ettevõtte tundlikku teavet.

Logistika Plussi klienditeenindus

Klientide vajaduste toetamiseks jätkame oma töötajate oskuste täiendamist. Kogu Logistika Plussi meeskond on pühendunud pakkuma parimat võimalikku kliendikogemust igas suhtlusfaasis. Meie klienditeeninduse osakonna eesmärk on anda klientide küsimustele ja muredele kiireid ning asjatundlikke vastuseid. Oleme orienteeritud läbipaistvale suhtlusele, mis võimaldab meil järjepidevalt klientide vajadustele vastata ja neid ületada.

Täname kõiki Logistika Plussi kliente, kes võtsid aega, et osaleda rahulolu-uuringus ja jagasid oma väärtuslikke mõtteid. Kinnitame, et oleme jätkuvalt pühendunud pidevale parendamisele ja ootame innukalt võimalust jätkata meie koostööga, pakkudes lahendusi, mis vastavad klientide tarneahela vajadustele.

Klientide tagasiside on meile hindamatuks abiks, et jätkata teenuste täiustamist. Täname kõiki, kes on valinud Logistika Plussi oma teenusepartneriks!

***

Loe siit, mida kliendid Logistika Plussi kohta veel kirjutanud on!

Viimased uudised