Tee päring

Uudised

15.06.2023

Logistika Plussi e-kaubandus täislahendus muudab e-poe tellimuste haldamist

e-kaubandus

E-kaubandus osakaal majanduses suureneb iga aastaga ning seetõttu ka ettevõtete hulk kes oma müügimahte sinna suunavad.

Laoteenuse pakkujana oleme mõistnud Logistika Plussis vajadust paindliku ja skaleeritava lahenduse järele, mis oleks lihtsasti ühendatav erinevate teenusepakkujatega (kullerid, e-poodide platvormid, WMS või ERP süsteemid) ning aitaks realiseerida meie klientide täielikku e-kaubandus potentsiaali.

Sellest tulenevalt tegime strateegilise otsuse võtta erinevate osapoolte kiireks ja mugavaks ühendamiseks kasutusele Outvio SaaS lahendus, mis muudab meilt e-kaubanduse täisteenuse tellimise lihtsaks ja mugavaks.

Outvio on mõeldud igas suuruses e-poodidele, alates e-kaubanduse start-up’dest kuni suurte veebikaubamajadeni. Funktsioonidest on saadaval tellimuste saatmise ja tagastamise automatiseerimine, klienditoe optimeerimine, oma brändi tugevdamine ja müügijärgse turunduse tegemine.

Miks on Logistika Plussi ja Outvio lahendus mugav?

Täiustatud integreerimisvõimalused

E-kaubanduse ettevõtted toetuvad logistika, varude haldamise, tellimuste täitmise, tarnimise ja muu osas paljudele teenusepakkujatele. Antud SaaS lahenduste abil saame standardiseeritud API-de ja konnektorite kaudu nende pakkujatega sujuvalt ühenduse luua ja nende süsteemidega integreerida.

Paindlikus ja skaleeritavus

E-kaubandust iseloomustab kiire kasv ja kõikuv tarbimine, selle dünaamika tõhusaks käsitlemiseks otsis meie ettevõte lahendust, mis võimaldaks paindlikust ja skaleeritavust.

Ükskõik, kas meil on vaja kaasata uusi teenusepakkujaid, kohandada suurenenud tellimuste mahtu või kohandada oma logistikaprotsesse, võimaldab tarkvara meil seda sujuvalt teha.

See paindlikkus võimaldab meil tõhusalt vastata meie e-kaubanduse klientide muutuvatele vajadustele, tagades nende tegevuse sujuvuse.

Kulutõhusus ja aja kokkuhoid

Traditsioonilised integreerimismeetodid hõlmavad sageli märkimisväärseid sisendkulusid süsteemide ja liidestuste ülesehitamiseks.

Outvio kaudu Logistika Plussiga liidestades on olemas juba eelehitatud integratsioonid ja kasutajasõbralikud liidesed, mis vähendab oluliselt juurutamiseks, koolitusteks ja klienditoeks kuluvat aega ning vaeva.

Pidevad täiendused ja uuendused

Selliste SaaS lahenduste pakkujad on huvitatud tehnoloogia arengu esirinnas püsimisest ja oma klientidele väärtuse pakkumisest. Kasutades SaaS-i lahendusi teenusepakkujate integreerimiseks, saab ka meie ettevõte osaleda pidevas innovatsioonis ning arendamises.

Saame kasu automaatsetest värskendustest, funktsioonide täiustustest ning juurdepääsust uusimatele tööriistadele ja tehnoloogiatele.

See tagab, et integratsiooniprotsessid on alati ajakohased, tõhusad ja kooskõlas valdkonna parimate tavadega, võimaldades meil pakkuda oma e-kaubanduse klientidele erakordset teenust.

Vali Logistika Plussi logistikalahendus

Iga laopidaja vaieldamatult parim omadus veebikaupmehe jaoks on skaleeritavus.

Enamik kaupmehi mõistab, et olenevalt müüdava kauba tüübist on müügi kõrghooaegu aastaringselt.

Kasutades Logistika Plussi täisteenust, ei pea te kunagi muretsema pinna või tellimuste komplekteerimise võimekuse pärast. E-kaubanduse logistika täisteenuse pakkujana on teenuse mahu ja kvaliteedi tagamine meie garanteerida.

Kui teil on huvi liikuda uutesse riikidesse või kasutama hakata oma e-poodi kaupade müügiks, siis võtke julgelt ühendust Logistika Plussi meeskonnaga!

Meie täislahendus e-kauplejatele muudab e-poe tellimuste haldamise kiireks, mugavaks ja kulusäästlikuks!

Andri Piik

Müügidirektor / Juhatuse liige

Tel: (+372) 5918 7600

E-mail: andri.piik@logistikapluss.ee

Contact's image
Viimased uudised