Tee päring

Uudised

19.10.2021

Põhja-Eesti Regionaalhaigla sõlmis laoteenuse osutamise lepingu Logistika Plussiga

Põhja-Eesti Regionaalhaigla sõlmis laoteenuse osutamise riigihankelepingu lao- ja toomislogistika ettevõtte Logistika Plussiga, kes osutus edukaks pakkujaks teiste Eesti suuremate logistikaettevõtete ees.

Lepingu raames pakutav laoteenus koosneb igapäevasest haiglakärude komplekteerimisest, strateegilise varu hoiustamisest ning kriisisituatsioonides selle varu kiirest väljastamisest ööpäevaringse valmisolekuga. Tegemist on esimese korraga Eestis ja lähipiirkonnas, kus suur haigla usaldab oma igapäevaste kulumaterjalide logistika, komplekteerimise ja tarned välise teenuspakkuja kätte.

Regionaalhaigla logistikajuhi Tarmo Vadi sõnul on Regionaalhaigla teinud kaalutletud valiku minna üle 3PL mudelile oma varude haldamisel üle kogu grupi haiglavõrgu. „Usume, et Logistika Pluss on oma ekspertiisi ja innovatiivsusega siin meile tugevaks toeks,“ ütles Vadi ja lisas: “3PL mudeli rakendamine tervishoiuasutuste varustamisel on uudne lähenemine nii Eesti kui ka lähiregioonis.“

Logistika Plussi juhataja Toomas Orutari sõnul peab ettevõte lepingu järgi enda poolt tagama, et pakutav teenus oleks kvaliteetne ja õigeaegne. “Logistika Plussi töötajad mõistavad neil lasuvat kõrget vastutust toetades Eesti tipphaigla igapäevast tõrgeteta toimimist. Lisaks soovime panustada läbi igapäevase proaktiivsuse ja professionaalsuse ka Regionaalhaigla protsesside parendamisesse, ehk olla neile strateegiline partner,“ rääkis Orutar.

Regionaalhaigla sõlmis laoteenuse osutamise lepingu Logistika Plussiga 13. septembril 2021 kaheksaks aastaks. Laoteenuse eesmärgiks riigihankelepingu järgi on meditsiini- ja majandustarvikute vastuvõtmine ja vastavuse kontroll, ladustamine, hoiustamine ja komplekteerimine.

Viimased uudised