Tee päring

Uudised

06.12.2023

Kellel on koostööst meiega kõige rohkem võita?

koostööst Logistika Plussiga

Kui vajate kõikehõlmavat logistikalahendust, mis aitab teil optimeerida oma tarneahelaid ja tagada tõhusa toimimise, siis Logistika Pluss on õige märksõna. Käesolevas artiklis jagame veidi lähemalt, millistel klientidel on koostööst meiega kõige rohkem võita.

Süsteemide liidestamine

Kui oled ettevõte, kes hindab automaatse andmevahetuse eeliseid, siis Logistika Pluss on teile kindlasti õige teenusepakkuja. Süsteemide liidestamisega tagame sujuva andmevahetuse kõigi osapoolte vahel. See võimaldab teil ühendada oma olemasolevad süsteemid meiega, tagades tõhusa ja läbipaistva informatsioonivoo kogu tarneahelas. Olgu tegemist tellimuste haldamise, kauba seisu või tarnete jälgimisega – meie süsteemide liidestamise võimekus tagab kiire ja täpse teabevahetuse. Tänu liidestamisele saate igapäevatöös kokku hoida palju aega ning see võimaldab teil keskenduda kliendisuhetele ja müügile.

Täislahendused

Logistika Plussi fookus on olnud eelkõige keskmise või suure suurusega ettevõtetel, kes soovivad kõiki logistikateenuseid mugavalt ühest kohast. Meie täislahendused hõlmavad kogu tarneahelat alates tellimusest kuni toodete kohaletoimetamiseni. Olgu selleks siis kaupade hoiustamise vajadus, neile lisaväärtuse andmine või tollivormistuse korraldamine ning paindlikkuse pakkumine maksude tasumise protsessis. Meie täislahendused vähendavad teie koormust mitmete teenusepakkujate haldamisel ja võimaldab teil keskenduda oma põhitegevusele, teades samal ajal, et nende logistikavajadused on kaetud kogenud ja usaldusväärse partneri poolt.

Protsessipõhisus

Logistika Plussi lähenemine on protsessipõhine, kus iga etapp tarneahelas on hoolikalt kavandatud ja optimeeritud, alates tellimuse vastuvõtmisest kuni kaupade kohaletoimetamiseni. See tähendab, et meil on ettevõtte siseselt kokku lepitud kindlad viisid, kuidas asju teeme ja kõik meie töötajad jälgivad neid põhimõtteid. Hästijuhitud protsessid annavad hea raamistiku tõhusaks töö korraldamiseks ja efektiivistamiseks, jättes piisavalt mänguruumi klientide vajadustega arvestamisele.

Jätkusuutlikkus

Tegutsedes rahvusvahelisel turul, siis tuleb järjest rohkem tõestada ka oma lepingupartnerite vastavust jätkusuutlikkuse põhimõtetele ja rahvusvahelistele standarditele ning meie oleme juba teinud need sammud ootuste ja nõuete täitmiseks. Oleme ettevõte, kes mõistab, et meie tegevusel on mõju nii meie ümbritsevale keskkonnale kui ka ühiskonnale tervikuna. Logistika Plussi eesmärk on pakkuda mitte ainult tõhusaid, vaid ka jätkusuutlikke lahendusi. Oleme investeerinud tehnoloogiatesse ja protsessidesse, mis aitavad vähendada ökoloogilist jalajälge, toetame ausat ja eetilist tegutsemist ning peame oluliseks meiega seotud huvigruppide vajaduste ja ootustega arvestamist.

Kui need märksõnad teid kõnetavad ja ettekujutus koostööst tähendab mitte ainult logistikateenuste ostmist, vaid partnerlust ettevõttega, kes mõistab teie vajadusi ja on valmis pakkuma terviklikke ja innovaatilisi lahendusi, siis Logistika Plussiga on teil palju võita.

    Viimased uudised