Tee päring

Uudised

28.09.2020

Tunne Logistika Plussi, Case Study #5

Meie kliendiks on rahvusvaheline pakenditootja ja -tarnija, kes vajas keskladu.

Logistika Pluss pakub keskladu koos lisaväärtustöödega!

Klient vajas Eestis keskladu, kus ladustada erinevate Eestis asuvate tootmis-, müügi- ja transpordiettevõtete jaoks mõeldud pakendeid. Logistika Pluss pakub keskladu.

Mis on keskladu?

Pakenditootja soov on olla võimalikult lähedal oma tarbijale, kes igapäevaselt vajavad oma toodetele pakendeid. Seetõttu osutus Logistika Plussi asukoht ja pakenditootja sihtklientide lähedus ka peamisteks argumentideks, miks pakendeid ladustada meie laopindadel.

Kui pakenditootja olulised kliendid on samaaegselt ka Logistika Plussi kliendid, siis on ülimalt mugav, et hoiustada erinevad pakendid meie juures. Tänu sellele on meie roll suurem kui lihtsalt ladustamine – pakendame pakenditootja pakendisse teise kliendi tooteid, pakkudes ajalist ja rahalist võitu nii pakenditarnijale kui pakendi hilisemale kasutajale.

Lisaväärtustööde abil saab kohandada Teie tooteid müügitingimustele vastavaks või anda neile nö lisaväärtust lõppkliendi jaoks. Kleebistamine, ümber pakkimine, toodete seisukorra kontroll, pakendi seisukorra kontroll, müügipakendite valmistamine jms. Pilt: Logistika Pluss.

Logistika Pluss ladustab, peab pakendite üle arvestust ning annab vastavalt klientide tellimusele pakendid erinevatele klientidele välja.

Kui vajate kohta, kus hoida oma kaupasid, saab selle lahendada usaldusväärse logistikapartneri abiga. Te ei pea ise investeerima laopinda, tehnikasse, süsteemidesse, tööjõudu.

Teile sobilikku laoteenust saame osutada Teie äri vajaduste ja eripärade alusel. Saate keskenduda oma põhitegevusele ja kasvatada oma äri. Samuti saate muuta oma püsikulud muutuvkuludeks, kuna puudub vajadus ise ressursse ülal pidada.

Lisaväärtustööd

Lisaväärtustööde abil saab kohandada Teie tooteid müügitingimustele vastavaks või anda neile nö lisaväärtust lõppkliendi jaoks.

  • Kleebistamine (tootesildid, märgistused jms);
  • Ümberpakkimine;
  • Toodete seisukorra kontrollimine;
  • Pakendite seisukorra kontrollimine;
  • Toodete väljavahetamine;
  • Toodete parandamine vastavalt juhistele;
  • Müügipakendite valmistamine.

Sageli on tegemist hooajaliste või projektipõhiste tööampsudega. Kasutades selleks usaldusväärse logistikapartneri abi, võimaldab see Teil kontrollida kulusid, kuna Te ei pea ise selleks püsivalt ressurssidesse investeerima.

Logistika Pluss

Viimased uudised