Tee päring

Uudised

11.06.2021

Logistika Pluss pakub Baltikale laoteenust

Juunis alustas Logistika Pluss OÜ rõivatootja AS Baltikale laoteenuse pakkumist. Sellel nädalal lähevad esimesed Baltika kaubad teele Logistika Pluss ladudest. Aprillis sõlmitud laoteenuse leping aitab võrreldes senise töökorraldusega märkimisväärselt vähendada rõivatootja kulusid ning on viimaseks olulisemaks sammuks Baltika Grupi poolt eelmise aasta alguses alustatud restruktureerimise kavast. 

Logistika Plussi ladudes toimub Baltika kauba käsitlemine kompaktselt ja keskkonnasäästlikult. Laoteenuse pakkujal on pikaaegne kogemus nii riiete, elektroonika kui ka toidukaupade vallas, mida Baltika laoteenuse pakkujas otsib.

“Baltikal on väga kõrged nõudmised toodete kvaliteedi kontrollile, mille laoteenuse sisseostul peab enda kanda võtma teenusepakkuja. Logistika Pluss toetudes oma pikaaegsele kogemusele selles vallas on suutnud korraldada Baltika rippriiete logistika, kaupluste tellimuste komplekteerimise ning e-poe tellimuste täitmise efektiivselt ja paindlikult,” rääkis Logistika Pluss juhatuse esimees Toomas Orutar.

Orutari sõnul saab laoteenuse ettevõte pakkuda oma partnerile paindlikkust mahtude muutumisel, laokulude optimeerimist ning ka tööjõu ja pinna ressurssi võimalikeks ootamatusteks.

Baltika äritegevuste juht Brigitta Kippaki sõnul aitab professionaalne laopartner ettevõttel keskenduda senisest enam oma põhitegevustele. “Meie eesmärk on muutuda Logistika Plussi teenust kasutades paindlikumaks ja kiiremaks ning vastata veelgi rohkem turu ootustele. Mahupõhise laoteenuse kasutamine on strateegiline samm muutmaks püsikulud muutuvkuludeks, mis on meie äri perspektiivist igati põhjendatud,” lisas Kippak.

Baltika on Logistika Plussi silmis väga sobilik koostööpartner. „Baltika on ideaalne näide meile sobivast e-kaubanduse vallas toimetavast ettevõttest, kuna me teenindame nii füüsilisi poode kui ka e-poode,“ kommenteeris Logistika Pluss müügijuht Andri Piik. „Oma laoteenust pakkudes toetame Baltika lähiaastate mahtude kasvu plaane. Baltika ei pea muretsema olukorras, kus neil tekib vajadus lisapinna järele, laoteenuse pakkujana tagame selle neile.”

Viimased uudised