Tee päring

Uudised

31.01.2020

Tunne meie äri, CASE STUDY #1

Järgnevatel kuudel anname ülevaate oma oluliste klientide äri ülesehitusest ning Logistika Plussi panusest oma klientide äri edendamisele. 

Case study #1 – Klient: elektroonikatööstuse ettevõte

  • a. Lühikirjeldus kliendi ärivaldkonnast ja kliendist endast
  • b. Mis oli ettevõtte jaoks väljakutse/probleem, mille pärast klient meie poole pöördus (või kuidas koostöö alguse sai)?
  • c. Milline oli/on Logistika Plussi lahendus probleemile?
  • d. Miline on kliendi võit – ajaline, rahaline, vähem tööprotsesse jms?

Logistika Plussi kliendiks on elektroonikatööstuse ettevõte, kes on fokuseerinud oma tegevuse elektri- ja elektroonikaseadmete arendamisele ja tootmisele. Eesti esindus ja tootmine asub Harjumaal, algosade (komponentide) tarnijad ja lõppkliendid üle maailma.

Klient pöördus esmalt Logistika Plussi poole laopinna vajadusega, mis arenes kiirelt edasi tootmist toetavate lahenduste pakkumiseni. Kliendi kindel soov on hoida tootmispinda efektiivse tootmise jaoks ja mitte kasutada enda tootmispinda mitteliikuvate kaupade ja saadetiste ladustamiseks.

Klient ostab üle maailma kokku algosi (komponente), mis ladustatakse Logistika Plussi laopinnal. Logistika Pluss pakub kliendile tema tootmist toetavaid teenuseid- kontrollib komponendide kvaliteeti, võtab komponendid laoarvestusprogrammis arvele (mis on nähtav ka kliendile). Juhul kui komponendid on vigased (tarnepraagid), teostab Logistika Pluss kliendiga kokkuleppeliselt komponentide paranduse ja täiendkontrolli.

Nii algosad (komponendid) kui lõpptoodang ladustatakse Logistika Plussi Välja tee logistikakeskuses Irus.

Kliendi võit: klient ei oma enda laopinda (püsikulud on muutunud muutuvkuludeks) ning Logistika Pluss on valmis osutama kliendile tootmist toetavaid teenuseid, olles sellega kui allhanke partner täiendavatele lisatöödele või kontrollile ja omades võimekust viia neid ellu 3x kiiremini kui klient, tänu 24/7 teenusepakkumisele.

Viimased uudised